Bir inşaat şirketinde pazarlama müdürü.

Başak oldukça alımlı, genç bir kadındır. Hayatındaki en önemli şeyler sekiz yaşındaki kızı ve işidir.

Başak yıllar önce Kaan'la büyük bir aşk yaşamıştır. Her anlamda ilki olan bu aşk Kaan'ın bir anda ortadan kaybolmasıyla yarım kalmıştır. Kaan'ın hiçbir şey demeden üstelik tam da birlikte İstanbul'dan gitmeye karar verdikleri gece ortadan kaybolması Başak'ı sarsmıştır. Başak çaresiz, annesinin hem patronu hem sevgilisi olan Galip'le birlikte yaşadığı eve dönmek zorunda kalır. Ancak burada da huzur bulamayacaktır. Çünkü Galip Başak'a aşıktır. Başak onu her fırsatta reddetse de Galip asla vazgeçmez. Galip'in bu ilgisi Başak'ı annesi Necla'yı kıskançlıktan deliye döndürür. Necla bütün hırsını Başak'tan çıkarır.

Başak, tüm bu zorlukların içinde bir de kız çocuğu dünyaya getirir. Doğuştan genetik bir hastalığa sahip olan kızını tek başına büyütmek zorunda kalan Başak bir yandan çalışıp bir yandan okuyarak oldukça zor yıllar geçirir.

Başak, zor geçen bu yıllar boyunca Kaan'ı unutmasa da intikam yeminleri de etmemiştir. Kendisini neden bırakıp gittiği sorusu içinde yıllar yılı büyüse de hesap sormayı hiç düşünmemiştir.