Hatice 'Masumlar' için pavyon şarkıcısı Necla rolüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Reklam
Sesli yapılan çekimlerde Hatice Aslan şarkıları da kendi sesi ile söylüyor. İlk şarkısı 'baharı bekleyen kumrular'ı seslendiren Aslan, performansı ile Osman Sınav'dan tam not aldı.

Aslan, “Lise yıllarından beri şarkı söylüyorum ve bu dizi sayesinde elime fırsat geçti, artık istediğim kadar şarkı söyleyebilirim” şeklinde konuştu. “En Son Babalar Duyar”, “Ferhunde Hanımlar” ve “Düğün Şarkıcısı” gibi birçok başarılı dizide rol alan Aslan, Masumlar dizisinde canlandıracağı karakter ile adından söz ettireceğe benziyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı 'Masumlar'ın başrollerini Özgü Namal, Demet Evgar ve Kenan Ece paylaşıyor.

Yirmi beş yıllık oyunculuk hayatında birçok tiyatro ve dizide rol alan başarılı oyuncu, Nuri Bilge Ceylan 'ın “Üç Maymun” filmiyle bütün dikkatleri üzerine çekti. Aslan “Aşk temasının olduğu bir dizi. Aşk ve sadakat üzerine bir konu...

Çok güzel iki kadın var ve arada kalmış sadık bir adam. Biri eski aşkı, birisi karısı. Bu ikilemi anlatan hikaye” şeklinde yeni dizisini anlattı.

Demet Evgar'ın canlandırdığı Başak'ın annesi rolündeyim. Beraber olduğum adamın aynı zamanda kızıma karşı taciz durumu var. Bunu çok da umursayan bir kadın değil. Çok acımasız hayat şartlarında büyüdüğü için hayata karşı bir kabadayı duruşu var. Ama ona rağmen ailenin oturduğu bir apartmanda oturuyor.

Kızına iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyor. Kızı ile sürekli çatışma içinde olan bir durum var. Kızının da anneye benzememe tepkisi var. Annesiyle tam bir zıt karakter okuyor, her şeyiyle çok düzgün bir kız oluyor. Yönetmenimiz Osman Sınav çok kibar nazik bir beyefendi. Sete de çok yansıyor. Yönetmenin huzuru yansıdığında, otorite de huzur da sağlanıyor. Osman Bey de yılların verdiği deneyimle bunu başarıyor.