Özgü Namal, uzun bir aranın ardından Atv'de yayınlanacak bir diziyle setlere döndü. Başrollerini Özgü Namal, Demet Evgar ve Kenan Ece'nin paylaştıkları 'Masumlar'ın çekimleri titizlikle sürüyor.

Nisan ayında seyircisiyle buluşacak olan 'Masumlar', yıllar önce ayrılmak zorunda kalan iki sevgilinin, yıllar sonra yollarının kesişmesiyle arada kalan evli bir erkeğin ve iki kadının hikayesini konu alıyor. Herkesin kendi hayatından bir şeyler bulacağı dizinin yönetmenliğini Osman Sınav yapıyor.

Genel sanat yönetmenliğini, 'Pusat', 'Avrupa Yakası', 'Gönül Yarası' gibi birçok başarılı işe imzasını atan Sırma Bradley üstleniyor. Dizide Kaan'ın eşi Zeynep'i canlandıran Özgü Namal, yeni evli genç bir kadın rolünde. Uzun bir aradan sonra setlere geri dönen Namal, yeni dizisi için "Zeynep ile Kaan evliliğinde büyük bir aşk yaşıyor.

Daha sonra hikayede bir çatışma olacak. Çatışmanın karakterlerinin hangi şartlara geleceğini göreceğiz. Karakterlerin nasıl dönüştüğünü ve değiştiğini göreceğiz" şeklinde konuştu. İki yıl aradan sonra "Masumlar" dizisi ile dönen Özgü Namal "Osman Hoca sayesinde setlere geri döndüm. Setimizi ve ekip arkadaşlarımızı seviyorum. Şartlarımız ve çalışma sistemimiz çok güzel. Huzurlu ve sağlıklı bir set olursa ekrana yansıması da o derece iyi olur" şeklinde konuştu.